Дрогобицькі рятувальники передали львівським десантникам теплі речі й продукти харчування

22:10 10 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки дрогобицької газети «Майдан» в інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомили в середу в Державній службі України з надзвичайних ситуацій, співробітники 2-го Спеціального центру швидкого реагування ДСНС зібрали й доставили бійцям 80-ї окремої аеромобільної бригади гуманітарну допомогу.

У Державній службі України з надзвичайних ситуацій повідомили сьогодні, 10 грудня, що рятувальники передали львівським десантникам гуманітарну допомогу. У повідомленні також конкретизують:

«Рятувальники 2-го Спеціального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (із Дрогобича. – «ЩЛ») зібрали та відправили бійцям 80-ї окремої аеромобільної бригади Збройних Сил України гуманітарну допомогу у районі проведення антитерористичної операції. Протягом тижня було зібрано теплі речі та продукти харчування, які 9 грудня були доставлені у 80-ту окрему аеромобільну бригаду м. Львова, особовий склад якої знаходяться в зоні антитерористичної операції. Командування та особовий склад 80-ї окремої аеромобільної бригади висловили щирі слова вдячності за надану допомогу».

Про це повідомляється в середу на офіційному сайті Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів