Дорожники розпочали підготовчі роботи для ремонту шляхопроводу Львів-Мукачево

18:15 21 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, шляхопровід Львів-Мукачево повністю відремонтовано за кошти, виділені Кабінетом Міністрів України на дороги Карпатського Єврорегіону.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 21 квітня, «Щоденному Львову»:

«На шляхопроводі Львів-Мукачево сьогодні розпочали ремонт. На разі дорожники здійснюють підготовчі роботи, зокрема встановлюють бордюри і облаштовують водовідведення.

Про це розповів голова Львівської ОДА Олег Синютка, оглянувши перебіг ремонтних робіт. Як уточнив керівник ОДА, шляхопровід Львів-Мукачево має протяжність 44 кілометри територією області. 

Цей відрізок буде повністю відремонтовано за кошти, виділені Кабінетом Міністрів України на дороги Карпатського Єврорегіону. Олег Синютка зазначив також: «Вартість вже розпочатих робіт становить 120 тисяч гривень. Загалом на цій ділянці ми повністю зробимо капітальний ремонт дорожнього полотна і облаштуємо велодоріжку, щоб можна було добратись до кільцевої дороги».

Керівник області також додав, що в кінці травня планується повністю завершити цей відтинок роботи. «Зупинка дорожнього руху поки що не передбачається. Можливі лише певні незручності для учасників руху», –  уточнив голова Львівської ОДА».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів