Допомогу з обласного бюджету Львівщини отримали 100 сімей полеглих учасників АТО, – ЛОР (оновлено)

11:51 3 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облради, станом на 1 грудня цього року одноразову адресну допомогу з обласного бюджету в розмірі 120,5 тисяч грн отримали 100 сімей загиблих учасників антитерористичної операції.

У прес-службі облради повідомили сьогодні, 3 грудня, «Щоденному Львову», що в рамках виконання Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області на 2014-2017 роки станом на 1 грудня цього року одноразову адресну допомогу з обласного бюджету в розмірі 120,5 тисяч грн отримали 100 сімей загиблих учасників антитерористичної операції. Про це під час слухань про стан виконання в І-ІІІ кварталах 2014 року Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2014 рік, які проходили у постійній комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту обласної ради, поінформувала її депутатів, заступник директора департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Оксана Соболь.

За її словами, у Львівській області зареєстрований 121 загиблий учасник АТО, з них 113 – досі неідентифіковані, тому департамент соцзахисту не в змозі проводити виплату допомоги. Також окрім попередніх ста виплат департамент готує допомоги ще для 5 сімей, члени яких брали участь у проведенні АТО на сході України.

Раніше в рамках цієї програми одноразову адресну допомогу з обласного бюджету в розмірі 120,5 тис. грн було виплачено 20 сім’ям, родичі яких загинули під час Революції Гідності.

А невдовзі в прес-службі обласної ради повідомили також «Щоденному Львову»: «Просимо вибачення, але на Львівщині досі неідентифіковано 13 тіл учасників АТО, а не 113, як написано у попередньому варіанті».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів