Додому повернувся зі зони бойових дій зведений загін транспортної міліції на Львівській залізниці (відео)

09:47 16 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі управління МВС на Львівській залізниці, її співробітники впродовж місяця сумлінно й бездоганно забезпечували правопорядок і громадську безпеку на об’єктах Донецької залізниці.


Відео: підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці

У прес-службі (підрозділі зв’язків із громадськістю) управління МВС на Львівській залізниці повідомили сьогодні, 16 березня:

«Зі службового відрядження на Донецькій залізниці повернувся зведений загін транспортної міліції на Львівській залізниці. Впродовж місяця правоохоронці сумлінно і бездоганно забезпечували правопорядок і громадську безпеку на об’єктах залізниці.

По прибуттю міліціонерів зустріли начальник Управління, керівний склад, колеги, рідні та близькі. Начальник Управління Володимир Дитюк подякував підлеглих за зразкове виконання службового обов'язку та привітав з благополучним прибуттям на рідну землю.

Традиційно бійців зустріли дівчата в українських костюмах з хлібом і сіллю на вишитому рушнику.

Володимир Дитюк зазначив, що місцеві керівники, високо оцінюють якість професійної підготовки транспортників Львівської залізниці і, природно, довіряють виконання найбільш складних і відповідальних бойових завдань, повністю покладаючись на їх досвід, так як для більшості з них це далеко не перше відрядження на Схід. З вуст керівників звучали привітання і слова подяки за сумлінне несення нелегкої і небезпечної служби далеко від дому.

Слова підтримки на свою адресу приємно почути кожному бійцеві. Їм важливо розуміти, що керівництво міліції не забуває про тих, хто несе службу далеко від дому, і бачить, як і в яких умовах виконують свій обов'язок правоохоронці, намагаючись максимально поліпшити побутові умови служби.

Налагодити комфортний побут дуже важливо: адже бійці знаходяться в службовому відрядженні тривалий час, і гідний відпочинок після служби, здоровий, що розвиває сприяє якісному виконанню поставлених бойових завдань. Батьки, дружини, діти, близькі і друзі, не приховуючи сліз радості від довгоочікуваної зустрічі, уклали в міцні обійми своїх синів, батьків і чоловіків.

Найближчим часом правоохоронці трохи відпочинуть і приступлять до виконання службових обов'язків. Разом із загоном повернулась комісія, яка провела на місці дислокації інвентаризацію зброї, боєприпасів та засобів захисту».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів