Додому повернувся з війни весь особовий склад прикордонної комендатури «Мостиська» зі Львівщини (відео)

11:40 11 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Держприкордонслужби в інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомили в середу в Західному регіональному управлінні ДПСУ, всі бійці оперативно-бойової прикордонної комендатури «Мостиська» повернулися до місця постійної дислокації живими та здоровими.


Відео: «5 канал»

На сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби в інтернет-мережі «Facebook» повідомили сьогодні, 11 березня:

«Вчора персонал Мостиського прикордонного загону, близькі та рідні, запрошені гості та керівники органів місцевого самоврядування вітали підрозділ прикордонного загону, який більше п’яти місяців перебував на сході.  Всі військовослужбовці оперативно-бойової прикордонної комендатури «Мостиська» повернулися до місця постійної дислокації живими та здоровими. 

Не дорахувались прикордонники лише розшукового собаки по кличці Вожак, який загинув у результаті одного з обстрілів. За час виконання завдань в зоні проведення антитерористичної операції персонал комендатури неодноразово приймав участь в бойових зіткненнях з терористами, затриманні осіб причетних до терористичної діяльності та їх пособників, викрито рід місць відсидки противника, схованок зі зброєю та боєприпасами.

Прикордонники встигли потоваришувати з мешканцями смт Сартана, що поблизу Маріуполя, організувати співпрацю та взаємодопомогу, взяли шефство над дитячим будинком. Після одного із ворожих обстрілів міста та ближніх населених пунктів організували своєчасну медичну допомогу та евакуацію поранених мешканців.

Попри складну оперативно-бойову обстановку, бійці вистояли та виконали бойове завдання до кінця.  Після вихідних та відпусток прикордонники знову стануть до строю та продовжать службу у підрозділах охорони кордону Мостиського загону.

Слава героям прикордонникам!

Прес-служба Мостиського прикордонного загону».

Як інформував «ЩЛ», на залізничному вокзалі Львова зустріли 80 бійців оперативної бойової комендатури «Мостиська».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів