Додому повернулися зі сходу України правоохоронці Львівської залізниці

12:23 1 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

Транспортних міліціонерів, які прибули зі зони АТО, за традицією, зустрічали в недільний святковий день хлібом і сіллю під гучні оплески керівництва, рідних та колег.

Начальник управління МВС на Львівській залізниці, полковник міліції Володимир Дитюк звернувся до транспортних правоохоронців, які повернулися зі сходу України, з такою промовою: «Ви достойно виконали свій обов’язок перед Україною, мужньо несли службу не зважаючи на різні перепони. Я вдячний вам, що ви живими та неушкодженими повернулись додому. Після декілька денного відпочинку очкують вас в повній готовності на службі». 

До правоохоронців також звернувся настоятель храму Воздвиження Хреста Господнього, який постійно відправляє та зустрічає бійців та всіляко намагається їм допомогти під час несення служби на Сході, отець Володимир Кепич, який зазначив: Сьогодні Господь дав вам випробовування, яке ви перенесли у своєму житті. Будучи на землі ви ризикуючи своїм життям, захищаючи життя інших. Божа Воля і Боже провидіння опровадило вас до рідних домівок, де ви зможете побачити своїх близьких та відчути радість сімейного тепла. Подякуйте Богові за цей пройдений етап вашого життя та нехай Ангел –Охоронець у всі дні буде поряд з вами і оберігає Вас повсякчас Богородиця своїм Омофором». 

Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління МВС на Львівській залізниці, опублікованому сьогодні, 1 червня, на сайті Міністерства внутрішніх справ України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів