Додому повернулися у відпустку військовослужбовці Львівського прикордонного загону

16:10 25 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського прикордонного загону

«Зелені берети» сповнені оптимізму й, у разі потреби, готові всі, як один, повернутися для виконання завдань на сході країни.

«Сьогодні, 25 лютого, на пероні залізничного вокзалу Львова містяни, родичі, друзі та колеги знову зустрічали прикордонників Львівського загону, котрі повернулися додому після виконання своїх обов’язків на сході країни. Це вже друга ротація», – інформує в середу прес-служба Львівського прикордонного загону. В її повідомленні також зазначено: 

«Додамо, що перша ротація була в понеділок, 23 лютого. Тоді до Львова прибули десятки прикордонників. Всі вони загалом прослужили в зоні АТО 200 днів.

Під час проведення антитерористичних заходів прикордонники виконували завдання з виявлення диверсійно-розвідувальних груп, у взаємодії з підрозділами Збройних Сил України відбивали атаки та напади російсько-терористичних військ, брали участь у виконанні завдань територіальної оборони, перевіряли транспортні засоби та пасажирів на контрольних постах в’їзду-виїзду в зоні АТО. Після урочистостей та вручення відомчих нагород військовослужбовці загону йдуть у відпустку.

По завершенню відпочинку усіх їх чекає кордон. Водночас прикордонники сповнені оптимізму та, в разі необхідності, готові усі, як один, повернутися для виконання завдань на сході країни».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів