У Львові невідомі вибили двері в райадміністрації, – ЛМР

11:20 12 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У четвер, 12 грудня, в приміщенні Шевченківської районної адміністрації запланували провести чергове засідання сесії Львівської міської ради.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли, що «невідомі особи увірвались до приміщення районної адміністрації, вибивши вхідні двері та пошкодивши інше майно». У міськраді також стверджують, що «група невідомих осіб захопила залу засідань Шевченківської районної адміністрації, таким чином перешкоджаючи початку сесії».

У ЛМР такод зауважили: «Серед осіб, які вчиняли протиправні дії, зафіксовано людей, які виламували раніше двері в мерії, а також обливали посадовців невідомою речовиною. До відома, у приміщенні перебували представники правоохоронних органів».

Натомість на портал оперативних новин «Varta1» розповіли, що це не «невідомі», а «представники громадських організацій, добровольці прийшли на чергову сесію Львівської міської ради, яка відбувалася у приміщенні Шевченківської райдержадміністрації на вулиці Липинського, 11». На порталі також пояснили, що «представники добровольчих організацій вирішили з’ясувати, чому ЗМІ, які за їх твердженнями належать родині мера, назвали львівські добровольчі організації «ті тушками».

Голова громадської організації «Об’єднання добровольців» Олена Живко пояснила: «Ми не дозволимо у Львові таке зневажливе ставлення до ветеранів, добровольців. Ми не дивуємось, коли наші фото висять з відповідними підписами на сепаратиських ресурсах, але не дозволимо, щоб люди, які пройшли війну були зневажені в рідному місті».

Як інформував «Щоденний Львів», у четвер в актовій залі Шевченківської районної адміністрації запланували провести пленарне засідання Львівської міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів