До нової патрульної поліції Львова вже зголосилися понад шість тисяч претендентів

18:40 5 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Анкети від тих, хто виявили бажання служити в патрульній службі нашого міста, прийматимуть до 13 травня 2015 року.

У Львові триває перший етап конкурсного набору на посади у «Мою нову поліцію». До 13 травня бажаючі служити у патрульній поліції заповнюють анкети в палаці Потоцьких на вулиці Коперніка, 15.

«Від моменту оголошення конкурсу анкети вже заповнили більше шести тисяч осіб. Понад 70 відсотків з них – хлопці. Більшість – з вищою освітою. Всі – мотивовані, мають бажання захищати закон та допомагати людям», – повідомив начальник міського відділу МВС Сергій Зюбаненко.

Конкурсний набір громадян на навчання в нову патрульну службу Львова триватиме до 13 травня 2015 року. Всі бажаючі віком від 21 до 35 років можуть заповнити електронну анкету на сайті МВС або за адресою: Львів, вулиця Коперніка, 15 (палац Потоцьких)  з 09.00 до 18.00 (у робочі дні).

Телефон гарячої лінії: (032) 258-62-22. Бажаючі заповнити анкетуповинні мати з собою паспорт громадянина України, посвідчення водія та ідентифікаційний код.

Про це повідомили сьогодні, 5 травня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів