До опалювального сезону готові 74% трубопроводів «Львівтеплоенерго»

12:56 23 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

Комунальники запевняють: «Об’єм робіт, як і кожного року, великий. Однак, усі заплановані роботи будуть виконані».

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», ремонтний період із підготовки до нового опалювального сезону триває. Зокрема, вже замінено більше чотирьох кілометрів трубопроводів теплових мереж.

Із них більш, ніж половина замінена на попередньо ізольовані труби. В роботі перебуває більше двох кілометрів трубопроводів теплових мереж. 

Крім того, відремонтовано (поновлено) теплову ізоляцію на чотирьох кілометрах трубопроводів; виконано фарбування стін, стінових панелей, обладнання та устаткування на чотирьох об’єктах; виконано ремонт перекриття площею 1100 м²; капітально відремонтовано шість котлів; промито хімічним способом 3 котли; капітально відремонтовано 17 електродвигунів; промито хімічним способом 62 секцій; замінено п’ять теплообмінників в ІТП на вулиці Стрийській; замінено 22 насосні агрегати. Практично завершено щосезонні передремонтні гідравлічні випробування на щільність та міцність міжквартальних і внутрішньоквартальних трубопроводів теплових мереж.

Зі запланованих до випробувань 184-х локальних ділянок теплових мереж випробувано надлишковим випробувальним тиском теплові мережі від 173-х об’єктів, при цьому виявлено порушення щільності елементів трубопроводів на 81-му об’єкті, на 39-х з яких щільність було відновлено з наступним повторним гідравлічним випробуванням трубопроводів. На сьогодні 136 ділянок теплових мереж готові до наступного опалювального сезону.

Це становить 74 % від загальної кількості теплових мереж.  Промивка котлів і прочистка колекторів виконана на 71%. Очистка відмулювачів – на 68%.

За словами тепловиків, літній період – це час активних ремонтних робіт з підготовки до нового опалювального сезону. Ще взимку були розроблені детальні плани ремонтних робіт на об’єктах теплопостачання з врахуванням досвіду роботи в минулому опалювальному сезоні. 

«Об’єм робіт, як і кожного року, великий. Однак, усі заплановані роботи будуть виконані», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Про це повідомили сьогодні, 23 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів