До опалювального сезону готові 1129 споживачів «Львівтеплоенерго» з 1625-ти

13:52 24 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: sibnovosti.ru

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, акти готовності до зими не підписані в 202 будинках.

У прес-службі міської ради зокрема повідомили в середу «Щоденному Львову»:

«У рамках підготовки до опалювального сезону, ЛМКП «Львівтеплоенерго» розпочало заповнення водою теплових мереж, які знаходяться на балансі підприємства та внутрібудинкових систем опалення. За інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом на вчора, 23 вересня, з 1625 будинків вже заповнені 1129.

Акти готовності будинку до зими підписані у 1423 будинках. Не підписані акти готовності у 202 будинків.

Із 166 закладів освіти заповнено 112. Із 51 закладів медицини заповнено 34.

«Для того, щоб вчасно і оперативно подати опалення до будинків, внутрібудинкові системи мають бути готові до зими і заповнені водою. Лише мережі «Львівтеплоенерго» потребують заповнення в розмірі 40 тис. м3 води.

Заповнення внутрібудинкових систем потребує приблизно 20 тис м3 води. Зрозуміло, що заповнити такий об’єм одночасно досить складно.

Тому, враховуючи позитивну минулорічну практику, було прийнято рішення з вересня розпочати поетапне заповнення теплових мереж і внутрібудинкових систем опалення. Це дозволяє розвантажити процес заповнення, та, зважаючи на те, що маємо ще трохи часу до офіційного початку опалювального сезону, в разі виявлення якихось пошкодження у внутрібудинкових системах, їх можна буде ліквідувати», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів