До Львова прибули міністри внутрішніх справ чотирьох країн

16:39 13 квітня 2024 р.

Фото до новини

Вони привітали 125 лейтенантів, які закінчили Львівський державний університет безпеки життєдіяльності.

Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, пише DailyLviv.com. "Сьогодні лави бойових підрозділів ДСНС поповнили ще 125 лейтенантів, які закінчили Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, - написав Максим Козицький. - Батькам наших випускників велика шана за те, що ви довірити своїх дітей такій важливій професії.

Дякую керівництву та колективу Львівського державного університету безпеки життєдіяльності за те, що ви даєте практичні та актуальні знання. Ваш університет уже є лідером національної освіти, він входить до Асоціації вищих навчальних закладів Європейського Союзу, які працюють у галузі безпеки людини, і ви з кожним роком продовжуєте зростати. Зокрема дякую вам за створення та розвиток нових освітніх програм, наприклад, інженерного забезпечення саперних, піротехнічних і вибухових робіт. Це вимога нашого часу. Дякую, що йдете в ногу з ним.

Сьогодні свій випускний у Львові відзначили також студенти Національний університет цивільного захисту України та ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.

По-особливому приємно, що усіх випускників особисто приїхали привітати Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, Міністр внутрішніх справ Литви Аґне Білотайте, Міністр внутрішніх справ Латвії Ріхардс Козловскіс та Міністр внутрішніх справ Естонії Лаурі Ляенеметс". 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів