До Львова повернувся зі сходу України зведений загін правоохоронців

11:04 29 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Правоохоронці Львівщини виконували в зоні антитерористичної операції завдання по охороні громадського порядку, зачистці населених пунктів від сепаратистів та охороні об’єктів життєзабезпечення міст.

У порядку ротації додому на відпочинок прибули бійці зведеного загону працівників органів внутрішніх справ Львівщини. На сході України їх замінили товариші по службі. Вдома правоохоронців зустрічали начальник Львівського обласного управління МВС – полковник міліції Дмитро Загарія, його заступники – поковники міліції Руслан Домніцак та Сергій Зюбаненко, начальник управління громадської безпеки Львівського обласного УМВС – полковник міліції Андрій Гребенюк, рідні, друзі та товариші по службі.

Дмитро Загарія звернувся до бійців із такими словами: «Львівські правоохоронці заслужено користуються високим авторитетом угромадян на сході України. Я дякую вам за те, що ви достойно виконали усі завдання, поставлені керівництвом АТО і вітаю з тим, що усі повернулисьдодому живими та здоровими»» 

Правоохоронці Львівщини виконували в зоні антитерористичної операції завдання по охороні громадського порядку, зачистці населених пунктів від сепаратистів та охороні об’єктів життєзабезпечення міст. Про це повідомили сьогодні, 29 травня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів