До Львова повернулися зі сходу України бійці Військової служби правопорядку

18:04 4 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

Більше сотні бійців упродовж трьох місяців підтримували правопорядок на території, підконтрольній українським військам.

І хлібом та сіллю зустріли військовослужбовців підрозділів Військової служби правопорядку в Збройних Силах України, які виконували завдання за призначенням в зоні проведення антитерористичної операції. Більше сотні бійців упродовж трьох місяців підтримували правопорядок на території, підконтрольній українським військам. 

Звертаючись до захисників України, начальник Західного територіального управління військової служби правопорядку, полковник Микола Бобик, привітав бійців з поверненням та подякував за успішне виконання поставлених завдань. Під час урочистостей заступник голови львівської облдержадміністрації Андрій Корнат разом з командуванням частини нагородив Почесними грамотами, заохоченнями та цінними подарунками кращих військовослужбовців.

Завершення ротації львівських бійців припало на день великого християнського Богородичного свята – Введення у храм Пресвятої Діви Марії. З цієї нагоди військовий капелан Центру Військового Капеланства Курії Львівської Архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви отець Всеволод виголосив перед присутніми Подячний молебень і також долучився до привітань на адресу військовослужбовців.

Насамкінець творча група 58 будинку офіцерів подарувала міні-концерт, під час якого відомий львів’янин, «афганець» Олександр Рожко виконав низку авторських композицій на військово-патріотичну тематику. Про це повідомили сьогодні, 4 грудня, в прес-службі міністерства оборони, де також опублікували світлини з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів