До Львова повернулися зі зони бойових дій 60 артилеристів 80-ї аеромобільної бригади

15:42 4 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Як повідомив у четвер регіональний медіа-центр міністерства оборони України у Львові, сьогодні, 4 грудня, до міста своєї постійної дислокації в рамках планової ротації повернулися близько 60 військовослужбовців артилерійського підрозділу 80-ї окремої аеромобільної бригади.

Регіональний медіа-центр міністерства оборони України у Львові повідомив у четвер, що сьогодні, 4 грудня, до міста своєї постійної дислокації повернулися в рамках планової ротації близько 60 військовослужбовців артилерійського підрозділу 80-ї окремої аеромобільної бригади. У повідомленні також зазначено:

«Військові впродовж трьох місяців перебували на Луганщині. Десантників зустрічали рідні, близькі та бойові побратими.

Зокрема, артилерист Володимир розповів: «На передовій, звичайно, було складно. Докучали постійні обстріли як артилерійські, так і зі стрілецької зброї. Але ми вистояли! На всі напади сепаратистів дали гідну відсіч. А допомагав нам берегти українську землю від ворожих зазіхань мій собака, якого взяв із собою в зону АТО. Довговухий солдат, улюбленець нашого підрозділу, завчасно попереджав нас про черговий обстріл і знайшов дуже багато різноманітних підступних розтяжок, чим урятував не одне життя». 

На військовослужбовців чекає десятиденна відпустка, після якої всі повернуться в бригаду й почнуть підготовку до виконання нових армійських завдань».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів