До Львова повернулися зі сходу України восьмеро податкових міліціонерів

18:50 20 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lv.sfs.gov.ua

За словами офіцерів, вони контролювали на пунктах пропуску переміщення вантажів, рух автомобільного та залізничного транспорту, а в складі мобільних груп патрулювали лінію розмежування.

До Львова повернулися зі сходу України восьмеро податкових міліціонерів обласного управління Державної фіскальної служби, які впродовж трьох місяців несли службу в зоні АТО. Усі співробітники поїхали на схід добровольцями.

Серед них – підполковники податкової міліції Вадим Хоптяний, Мирослав Повалений та Андрій Лазорик, майор Іван Микитин, капітани Роман Сухопляс, Тарас Кубай, Ернест Пурій і Вадим Табінський, старші лейтенанти Олег Дуб і Юрій Василів. За словами офіцерів, вони контролювали на пунктах пропуску переміщення вантажів, рух автомобільного та залізничного транспорту. Крім цього, у складі мобільних груп патрулювали лінію розмежування.

Співробітників податкової міліції, які, за ротацією, повернулися із зони антитерористичної операції, сьогодні, 20 липня, урочисто зустріли у Львівському обласному управлінні Державної фіскальної служби. З вітальним словом виступив в.о. начальника Василь Лемішовський, який привітав колег з успішним поверненням та висловив подяку за гідну службу, виконання поставлених цілей і завдань.

Своєю чергою, начальник оперативного управління Любомир Лоневський зазначив: «Від імені усього управління дякую за сумлінну і бездоганну службу, професіоналізм і відповідальність, вагомий внесок у справу захисту та зміцнення Держави. Ви з честю виконали обов’язок перед Батьківщиною, несли службу у небезпечних для життя умовах».

Офіцерів нагородили почесними грамотами. Після короткого відпочинку вони повернуться до виконання службових обов’язків.

До чергового відрядження готуються колеги щойноприбулих героїв. Дотепер на сході перебувають ще четверо працівників слідчо-оперативного підрозділів.

Про це повідомили сьогодні, 20 липня, в прес-службі у Львівського обласного управління ДФС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів