До Львова повернулися зі сходу України 63 бійці зведеного загону правоохоронців

16:19 10 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, «у порядку ротації бійці зведеного загону працівників ОВС Львівщини повернулись 8 березня зі зони АТО у Львів на відпочинок».

У прес-службі відділі зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС повідомили сьогодні, 10 березня:

«У порядку ротації бійці зведеного загону працівників ОВС Львівщини повернулись 8 березня зі зони АТО у Львів на відпочинок». На рідній землі правоохоронців зустрічали начальник ГУМВС України  у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія, його заступник полковник міліції Сергій Зюбаненко,  начальник Штабу ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Юрій Гладун, начальник Управління кадрового забезпечення ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Олег Зарічний, керівники підрозділів міліції Львівщини, рідні, близькі та друзі.

«На відпочинок повернулись 63 бійці зведеного загону. На сході України хлопці охороняли громадський порядок, об’єкти життєзабезпечення населених пунктів, а також виконували завдання командування АТО. Виконували з честю, достойно і, головне – всі повернулись живими та здоровими», – розповів Дмитро Загарія.

У зоні проведення АТО в порядку ротації бійців замінили їх товариші, котрі 6 березня відправились для несення служби на схід України. До складу зведеного загону працівників ОВС Львівщини увійшли працівники усіх служб та підрозділів міліції Львівщини: дільничні інспектори, бійці спецпідрозділів, працівники патрульно-постової служби, а також працівники апарату ГУМВС України у Львівській області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів