До Львова повернулися з Краматорська відпочити близько 40 спецпризначенців, очікують ще 60 (відео)

23:20 16 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Виконувач обов'язків керівника спецбатальйону міліції Микола Старосілець запевнив: «Не дивлячись на втому і довгу розлуку із рідними, усі бійці хочуть якнайшвидше повернутися на Донбас».


Відео: телеканал «ZIK»

«Близько сорока львівських міліціонерів прибули додому на короткий відпочинок після півторамісячного несення служби у Краматорську», – повідомив сьогодні, 16 листопада, кореспондент агенції «Укрінформ». У повідомленні також конкретизують:

«Повернувся на планову ротацію загін львівських правоохоронців – півтора місяця особовий склад спецбатальйону міліції «Беркут» ніс службу в Краматорську. «Близько сорока львівських міліціонерів прибули додому на короткий відпочинок після півторамісячного несення служби у Краматорську. В «гарячій» точці львів'яни охороняли важливі об`єкти та виконували інші завдання. Не дивлячись на втому і довгу розлуку із рідними, усі бійці хочуть якнайшвидше повернутися на Донбас, – розповів виконувач обов'язків керівника батальйону спецпризначення «Беркут» Микола Старосілець. Увечері 16 листопада в рамках планової ротації до Львова прибуде ще близько 60 бійців загону спецпризначення, що понад два місяці захищала Маріуполь».

Про це повідомляється в неділю на сайті агенції «Укрінформ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів