До Львова повернулася без втрат із Луганщини мотоманеврена група прикордонників (відео)

17:26 16 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

На вокзалі новітніх героїв з квітами та повітряними кульками кольорів національного прапора чекали колеги-прикордонники, родичі, діти та небайдужі львів’яни.


Відео: Telekanal ZIK

Сьогодні, 16 жовтня, до Львова харківським потягом прибула третя мотоманеврена група Західного регіонального управління Державної прикордонної служи України, яка охороняла пункт пропуску «Красна Талівка» на Луганщині. Додому львівським прикордонникам вдалось повернутись без втрат.

У зоні проведення АТО 300 львівських прикордонників виконували бойові завдання понад два місяці. Довгий час їх обстрілювали з «Градів» та артилерії, від яких згоріла частина техніки.

«Ми, хлопці-молодці, ми своє завдання виконали в повному обсязі. Завдання, яке нам поставили, ми виконали і повернулись живі-здорові в тому складі, в якому поїхали, втрат у нас немає», – розповів прикордонник Ігор Чубик.

На вокзалі новітніх героїв з квітами та повітряними кульками кольорів національного прапора чекали колеги-прикордонники, родичі, діти та небайдужі львів’яни. Жінки вигукували «Слава Героям!», а в головному холі вокзалу прикордонників зустріли оплесками.

На рідну землю львівські прикордонники повернулись в доброму настрої і дякували тим, хто їх зустрічав. Вистояти у непростих умовах, як розповіли бійці, вдалось завдяки допомозі волонтерів та підтримці рідних.

«В тяжкі моменти ми молились, наше командування нам допомагало, також волонтери привозили речі і харчі, ми їм дуже дякуємо, що вони нас підтримали», – зазначив прапорщик Віталій.

Третю мотоманеврену групу на ділянці східного кордону замінила інша група прикордонників із Західної України. Про це повідомили сьогодні, на сайті Західної інформаційної корпорації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів