Днем відкритих дверей у Львівському полку Національної гвардії України скористалися 200 учнів

14:05 29 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Як повідомили в середу в прес-службі Національної гвардії України, для 200 учнів одинадцятих класів загальноосвітніх шкіл Сихівського району організували день відкритих дверей у Львівському полку НГУ.

У прес-службі Національної гвардії України повідомили сьогодні, 29 квітня:

«Життя військової частини 4114 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України тісно поєднано зі життям міста Лева. Зокрема підтримується взаємодія із місцевими освітніми закладами.

Так, 28 квітня в рамках проведення навчально-польових зборів для 200 учнів одинадцятих класів загальноосвітніх шкіл Сихівського району міста Львова командування частини організувало день відкритих дверей. Присутнім було продемонстровано зразки озброєння, новітню техніку та прилади які знаходяться на озброєнні частини та використовується під час проведення антитерористичної операції.

Школярі були вражені новітніми зразками автомобілів та бронеавтомобілів українського виробництва марки «КРАЗ», які нещодавно поступили в частину. На заходах були присутні і дівчата.

Зокрема учениця ЗОШ №90 учасниця військово-паріотичного гуртка «Сокіл» Христина Свинар вважає, що дівчата  мають проходити хоча би початкову військову підготовку, а також вона у майбутньому має  намір пов’язати своє життя із військовою службою. По завершенню заходу з учнями провели тренування виконання нормативу з неповної розборки та зборки автомата Калашникова. Учні покидали частину з приємними враженнями про Наше нове українське військо».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів