Десантники 80-ї львівської аеромобільної бригади вже третю добу добираються додому з передової (відео, оновлено)

22:45 13 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Вагони з бійцями годинами стояли на залізниці, чекаючи доки їх підчеплять до вантажних потягів.


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

«300 десантників 80-ї аеромобільної бригади понад дві доби добиралися з Донбасу до Львова. Вагони із бійцями годинами стояли на залізниці, чекаючи, доки їх підчеплять до попутних вантажних потягів.

12 грудня цілий день солдати простояли на Полтавщині. І ось нарешті з хвилини на хвилину мають прибути у свою частину.

За дві години до прибуття військових їх зустрічати зібралося понад півтисячі людей. Чому так довго десантників везли на ротацію – родичі ще не з'ясували. Телефоном військові кажуть, що дуже втомлені, але щасливі.

Бійці 80-ї аеромобільної бригади воювали на Луганщині три місяці, вони звільняли село Кримське, боронили Щастя та Луганську ТЕС. Близько двох тижнів вони відпочиватимуть удома, а потім, ймовірно, знову поїдуть захищати східні кордони України».

Про це повідомила сьогодні, 13 грудня, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1».

Як інформував «ЩЛ», десантники зі Львова просять журналістів повідомити громадськості, що їх «маринують» на Полтавщині. Боєць героїчної 80-ї аеромобільної бригади повідомив у п’ятницю: «Нас, як скотину тягають по Україні. З вагонів не випускають, немає води і їжі»; керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України підполковник Олександр Поронюк повідомляв у суботу: «Орієнтовно бійці прибудуть о 19 годині на вулиці Стрийську, 88».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів