Держархів Львівщини створив реєстр описів ліквідованих підприємств

12:00 28 жовтня 2016 р.

Державний архів Львівської області

Державний архів Львівської області
Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

За словами директора обласного Державного архіву Ірини Мартенс, у ньому надаватимуть за запитами фізичних та юридичних осіб довідки, необхідні для забезпечення соціального захисту громадян, у тому числі права на пенсійне забезпечення.

У зв’язку з відсутністю повноцінного трудового архіву у Львові, обласний Державний архів прийняв та систематизував документи з кадрових питань (особового складу) 1499 лівідованих установ, підприємств та організацій за період з 1993 до 2016 років.

Як повідомили сьогодні, 28 жовтня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, директор архіву Ірини Мартенс запевнила, що у створеному Реєстрі описів ліквідованих підприємств, установ, організацій (фонд № Р-3181) зазначається місцезнаходження документів певної установи, крайні дати зміни назв та перейменувань із часу створення підприємства, установи чи організації. Основною формою використання відомостей, що містяться в таких документах, є надання архівних довідок за запитами фізичних та юридичних осіб.

Ірина Мартенс наголосила, що ці документи необхідні для забезпечення соціального захисту громадян, у тому числі права на пенсійне забезпечення. Із реєстром можна ознайомитися  за посиланням http://www.archivelviv.gov.ua/materials/funds/rejestr-opisiv-likvidovanikh-pidprijemstv-ustanov-organizacii-mlvova/

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів