Депутати Львівської обласної ради вимагатимуть звільнити з прокуратури «слугу Пшонки»

18:34 3 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: nedelya-ua.com

Депутат Львівської обласної ради, член Народного Руху України Олександр Ганущин ініціює звернення облради до Президента та Генпрокурора України з вимогою звільнити з посади Олега Годуєва, якого називають «слугою Пшонки», але який досі працює в органах прокуратури.

Про це повідомив депутат на своїй сторінці у мережі Facebook.
У проекті звернення ЛОР, зокрема, йдеться: «Звертаємося до Вас, пане Президенте, з вимогою вжити всіх заходів, щоб Годуєв О.О. та інші одіозні службові особи органів прокуратури були назавжди звільнені із займаних посад.

Звертаємося до Вас, пане Генеральний прокурор України, виправити допущену помилку, провести вичерпне службове розслідування щодо дій Годуєва О.О. як посадової особи органів прокуратури під час Революції Гідності, та за його результатами прийняти вмотивоване рішення про позбавлення його займаної посади у Генеральній прокуратурі України.

Розраховуємо на швидку реакцію та кадрові рішення не тільки стосовно Годуєва О.О., а й по іншим одіозним чиновникам, що заплямували себе знищенням демократії та виконанням злочинних вказівок Пшонки В.В. за часів режиму Януковича».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів