Депутати Львівської міськради ще раз надали ділянки кооперативу «Червона Калина»

15:46 19 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ukrzen.net

Сесія ЛМР погодила дозвіл садово-городньому кооперативу «Червона Калина» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення ділянки, обмеженої вулицями Лукасевича й Брюховицькою та масивом Брюховицького лісництва.

Згідно з ухвалою, ділянки виділено під садівництво. За відповідне рішення проголосували 55 депутатів. Як зазначив заступник головного архітектора Львова Олесь Лужецький, згідно з генпланом – це територія змішаної житлової забудови, тож якщо необхідно буде внести зміни в зонінг Шевченківського району, затверджений на сесії міської ради, то на наступне пленарне засідання буде підготовлено відповідний проект ухвали.

Кошти на це, за словами міського голови, а це близько 50 тияч гривень, будуть сьогодні ж ухвалою сесії передбачені в міському бюджеті. Натомість міський голова Львова Андрій Садовий зазначив: «Ця ухвала відповідає закону і я її підписую, щоб люди мали спокій. Більшість членів кооперативу вже можуть йти і оформлювати документи. Якщо є потреба, ми вам допоможемо з цим».

Сесія міськради вже вдруге проголосувала за надання членам «Червоної калини» дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних житлових будинків. Однак першого разу відповідне рішення заветував міський голова.

Як зауважив начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин ЛМР Сергій Коровайник, до ухвали була низка зауважень – зокрема, порушено процедуру надання земельної ділянки та є невідповідність у містобудівній документації. Він також пояснив: «Ухвалу зроблено без пакету документів, необхідного для її розгляду. Відповідно, міський голова цю ухвалу заветував. Станом на сьогодні, було надано роз’яснення людям, як саме можна впровадити це питання в життя».

Про це повідомили сьогодні, 19 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів