Депутат міськради попередив про неприємний «сюрприз» львів’янам

12:00 26 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: pravyysektor.info

Депутат Львівської міської ради й голова виконкому громадської організації «Варта 1» Ігор Зінкевич попередив, що ЛМР та деякі перевізники готують неприємний «сюрприз» іншим львів’янам.

Депутат Львівської міської ради й голова виконкому громадської організації «Варта 1» Ігор Зінкевич повідомив про це в понеділок, 26 листопада. За його словами, на громадському слуханні щодо недопущення підняття цін у громадському транспорті, яке розпочнеться сьогодні о 18.00 у великій сесійній залі Ратуші, багато присутніх можуть проголосувати за те, щоб проїзд подорожчав. «Річ у тім, що збираються прийти кілька десятків працівників АТП і приватних перевізників, а також «свої» люди від департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР», – поінформував також Ігор Зінкевич.

Депутат також зазначив: «Оскільки вони є жителями Львова, то мають на це повне право і, крім того, нам цікаво почути їхню позицію. Однак, абсолютно очевидно, що ці люди голосуватимуть «за» підвищення ціни на проїзд без пояснень і розрахунків ( аналітики ). Крім того, вони всіляко намагатимуться творити «картинку», наче львів’яни справді хочуть, щоб транспорт став дорожчим, а тому гаряче підтримують відповідне рішення виконавчого комітету».

Ігор Зінкевич на своє запитання «Що робимо?» відповів: «Лише одне – не сидимо вдома, а йдемо на громадське слухання разом з рідними і друзями, щоб цей захід пройшов чесно і результати голосування були об’єктивними. Не дозволимо міським чиновниками та перевізникам маніпулювати нами. Зробімо так, щоб їхній хитрий трюк не вдався. Закликаємо не бути байдужими і прийти сьогодні увечері до Львівської міської ради на площу Ринок, 1 та відстояти ціну на проїзд у громадському транспорті. Не забудьте взяти паспорт!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів