Депутат Доскіч отримав від ЛМР землю на вул Франка, нині - дозвіл на реконструкцію

12:19 8 травня 2020 р.

Фото до новини

Сьогодні, 8 травня, на засіданні виконавчого комітету було прийнято 3 рішення у сфері містобудування.

Так, члени виконавчого комітету підтримали рішення:

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ОСББ «Альтанка-1» багатоквартирного житлового будинку на вул. І. Франка, 129 у м. Львові.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Карелла» та ТзОВ «Воркбуд» об’єкта незавершеного будівництва (багатоквартирний житловий будинок з паркінгом) шляхом надбудови та добудови під житлові будинки з вбудованими приміщеннями громадського призначення, трансформаторною підстанцією та підземною автостоянкою на вул. Героїв УПА, 73 у м. Львові.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Львівська міжнародна школа» складу з адміністративно-побутовим корпусом на вул. Т. Шевченка, 311-А (2) у м. Львові.

Як писали Наші Гроші. Львів, з проханням про реконструкцію та добудову на вул. Франка звернулося ОСББ «Альтанка-1», співзасновником якого є депутат Львівської міськради Остап Доскіч та його родина.

ОСББ хоче демонтувати неавтентичну частину будівлі – надбудову післявоєнного періоду, а на її місці зробити сучасну надбудову. Крім того, біля цього будинку хочуть зробити прибудову, де в тому числі будуть паркомісця. Власники також хочуть укріпити фундаменти, встановити ліфт, зробити перепланування.

ОСББ «Альтанка-1» зареєстровано в липні 2014 року, засновниками є Юрій, Остап та Ганна Доскічі. У 2016 році Львівська міська рада передала ОСББ 0,2395 га на вулиці Франка, 129 у власність, а ще 0,195 га – у межах червоних ліній без права капітального будівництва та посадки багаторічних насаджень в оренду терміном на 5 років.



Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів