Депутат-«айдарівець» запалив на сесії Львіської облради камуфляжні куртку й штани

18:35 4 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Ігор Грещук засвідчив у вівторок: «Форма займається й легко горить. Саме так спалахували під вогнем «Градів» наші бійці під Іловайськом».

Камуфляжні куртку й штани запалив сьогодні, 4 листопада, на сесії Львівської облради її депутат Ігор Грещук, який служить добровольцем у батальйоні «Айдар». «Форма займається і легко горить. Саме так спалахували під вогнем «Градів» наші бійці під Іловайськом», – пояснив Грещук.

Небезпечний одяг для українських військовиків виготовила фірма «Дубок» та інші вітчизняні підприємства. Натомість подарований йому кевларовий бронежилет ізраїльського виробництва депутат оцінив найвищим балом.

Цією демонстрацією депутат загострив увагу обранців на одній із проблем учасників бойових дій на Донбасі. Ознайомитись із рештою болючих питань Ігор Грещук запросив колег безпосередньо в «гарячій точці» України.

«Беріть у руки зброю та йдіть на фронт. Серед вас багато таких, хто може воювати, захищати Україну. Зі мною в «Айдарі» служить мер Олександрівська Микола Греков. Він чинний мер, але бере участь у бойових діях. Тому мобілізуйтесь», – заявив депутат-«айдарівець».

Раніше Грещук очолював у Львівській облраді фракцію «Партії регіонів». Після Революції Гідності фракція припинила своє існування, а 52-річний депутат з 1 вересня пішов воювати в АТО разом з добровольцями батальйону «Айдар».

Про це повідомив у вівторок кореспондент агенції «Укрінформ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів