День жалоби за жертвами вчорашнього ракетного удару окупантів у Кривому Розі

08:24 1 серпня 2023 р.

Фото до новини

Загальна кількість постраждалих зросла до 81.

Про це повідомив голови Ради оборони міста Олександра Вілкул, пише Dailylviv.com.

"Сьогодні – день жалоби за жертвами вчорашнього ракетного удару окупантів, який забрав життя 6 людей. Вічна пам'ять загиблим, співчуття рідним та близьким... - написав вранці 1 серпня Олександр Вілкул. - У лікарнях міста перебуває 19 поранених, із них 2 дітей – їм надається вся необхідна допомога.

Сьогодні штаби з надання допомоги мешканцям постраждалих квартир та будинків працюють починаючи з 8.30 до 18.00 – це Криворізька гімназія №60 на вул. Українська, та біля будівлі КТРА на проспекті Поштовий.

Комунальні служби продовжують усунення наслідків ударів, задіяно всю необхідну техніку та 15 оперативних бригад. Вже вчора ввечері подано воду та електроенергію на постраждалу дев'ятиповерхівку.

Щодо інформації за ніч, то на нашому напрямку у Криворізькому та Нікопольському районах нашої області обстрілів не було.

У Кривому Розі вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно. Водопостачання із Південного водосховища вже 54 дні здійснюється на резервах - ставимося до споживання води максимально економно".

Нагадаємо, у Кривому Розі було два удари балістичними ракетами. Пошуково-рятувальна операція у Кривому Розі завершена. Внаслідок російського обстрілу 6 людей загинуло та 75 поранено. Врятовано 3-х осіб, з яких 10-річна дитина.

Росіяни скинули шість авіабомб на селище Нью-Йорк

Чотири вибухи у Харкові, - Синєгубов

Три прильоти по Харкову: усі в густонаселених районах - мер

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів