Декілька тисяч львів'ян дочекалися повернення десантників 80-ї аеромобільної бригади з передової (відео)

00:16 14 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «iPress.ua» / Медіа-центр МОУ Львів

Одразу після прибуття десантників 80-ї окремої аеромобільної бригади на місце їх постійної дослокації на вулиці Стрийській їм було видано відпускні посвідчення і вони разом зі своїми близькими відправились по рідних домівках.


Відео: «Телеканал новин «24»

Декілька тисяч львів'ян прийшли сьогодні пізно увечері до військової частини на вулиці Стрийській, щоб зустріти воїнів 80-ої окремої аеромобільної бригади. Львівські десантники із квітня захищали східні кордони України від російсько-терористичних військ.

Вони перебували на найскладніших ділянках в Луганській області. Впродовж цього часу вони виконували завдання, захищаючи аеропорт Луганська, потрапляли в оточення і завдали чималих втрат ворогу.

Зустріли хлопців з квітами, оплесками і вигуками «Герої». Одразу після зустрічі всім прибулим було видано відпускні посвідчення і вони  разом зі своїми близькими відправились по рідних домівках.

Нагадаємо, 22 жовтня, зі Львова в райони виконання завдань у зоні проведення АТО також вирушила група військовослужбовців 80-ої окремої аеромобільної бригади високомобільних десантних військ.

Про це повідомило наприкінці суботи, 13 квітня, інтернет-видання «iPress.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів