Covid-19: у Чернівцях припинили роботу тролейбуси

14:32 26 серпня 2020 р.

Фото до новини

У Чернівцях тролейбуси припинили курсувати після того, як співробітники патрульної поліції намагалися притягнути до відповідальності водія одного з тролейбусів, який сьогодні здійснював перевезення пасажирів.

Про це у коментарі кореспонденту molbuk.ua повідомив виконувач обов’язків директора Чернівецького тролейбусного управління Сергій Івашина.

За його словами, поліція заборонила ЧТУ здійснювати перевезення пасажирів, тому що Чернівців знаходяться у "червоній" зоні.

На запитання журналіста, чи поліція не взяла до уваги вчорашнє рішення міської ради про послаблення карантинних обмежень, посадовець дав відповідь:

"Поліція підпорядковується безпосередньо Києву".

Водночас Івашина заяважив, що співробітники патрульної поліції сьогодні зупинили тролейбус у районі Калинівського ринку.

"Вони хотіли вже складати на нього протокол. Нам вдалося його "відмазати". Однак водію довелося висадити пасажирів", – сказав керівник ЧТУ.

Він додав, що сьогодні до обіду курсували всі тролейбуси у звичному режимі, однак після цього випадку вони припинили їздити.

Раніше повідомлялося, що в Чернівцях сьогодні раптово припинили курсувати всі тролейбуси.

Як відомо, учора Чернівецька міська рада після пікету під міськрадою ухвалила рішення про послаблення карантинних обмежень у місті.

Напередодні Державна комісія з ТЕБ та НС через різке збільшення кількості заражень коронавірусом оголосила "червону" зону в місті Чернівцях, Заставнівському та Кіцманському районах Чернівецької області. Згідно з обмеженнями, ухваленими урядом, у "червоній" зоні забороняється робота закладів торгівлі та харчування, робота шкіл і дитсадків, а також робота громадського транспорту.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів