Чотирилапі вихованці ЛКП «Лев» шукають нові домівки

11:11 20 жовтня 2019 р.

Фото до новини

У ЛКП «Лев» просять львів’ян прилаштувати тварин, які наразі перебувають під опікою підприємства.

«8 супер-собак та 2 муркотунки неймовірної краси чекають на вас в ЛКП «Лев»! Усі пухнастики дуже розумні, веселі, життєрадісні та стануть для своїх господарів найвірнішими друзями і компаньйонами з якими ніколи не буде сумно», - йдеться у повідомленні. 

Молодий та активний Норд. Чотирилапий стане для свого господаря чудовим другом та охоронцем, адже соціалізований і легко піддається навчанню.

 

Лорейн - молода та дружня хвостата. Собака дуже любить лащитись та посміхатись, тож підійде на прилаштування в родину, де є діти, які люблять тварин.


Метис лайки Балу. Чотирилапий дуже контактний, добре гуляє на повідку та має здібності до навчання, буде для свого господаря більше другом, аніж охоронцем.


Собака середнього віку Лола. Вона потрапила до нас з травмованою лапкою, яка, напевно, була пошкоджена внаслідок ДТП. Команда «Лева» шукає Лолі господаря, який би зміг приділяти їй, собаці з нелегкою долею, достатньо часу. У свою чергу, Лола стане для «своєї людини» вірним і щирим другом.


Джек - енергійний, розумний і молодий песик. Хвостатий добре піддається навчанню та може проживати в квартирі.


Зрілий красень Гаспар, який потрапив на підприємство виснаженим і наляканим. Наразі чотирилапий набирає вагу та відновлює віру в людей. Окрім цього, він дуже любить, коли його гладять і може проживати в квартирі.


Грайливий та енергійний Вільсон. Хвостатий чудово підійде для проживання в сім‘ї з дітьми.

Діна - молода метиска вівчарки. Наразі з нею займається наш кінолог, адже чотирилапа налякана та боїться будь-яких рухів, що свідчить про те, що її ображали або били. Діна швидко навчається та соціалізується, тому дуже скоро вона зможе переїхати у нову люблячу родину.


Лагідна муркотунка Клякса. Хвостата потребує турботливої сім‘ї для якої вона стане ідеальною домашньою улюбленицею


Фрося - триколірна киця-щастя. Шукаємо для лагідної красуні дбайливого господаря.


Фото Ірини Шелест 

 

 
 
 
 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів