Четверо мотоциклістів травмувалися на Львівщині

14:15 7 травня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Поліція закликає водіїв мотоциклів дотримуватись усіх вимог Правил дорожнього руху і особливо – швидкісного режиму.

У Головному управлінні поліції у Львівській області повідомили в понеділок: «Упродовж однієї доби, 6 травня, на Львівщині сталися чотири дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими, учасниками яких були водії двоколісних транспортних засобів. Зокрема, вночі в селищі Славське в Сколівському району 22-річний мешканець одного з сіл району, керуючи мотоциклом «Ліфан», не впорався з керуванням, з’їхав дороги та зіткнувся з бетонною опорою моста. Внаслідок зіткнення чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований».

«6 травня близько 19.45 в одному зі сіл Стрийського району 31-річний місцевий мешканець, водій скутера, не впорався з керуванням та впав на проїзну частину. З тілесними ушкодженням чоловіка доставлено у лікарню», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«6 травня близько 15.40 на автодорозі між селами Івано-Франкове та Лозино в Яворівському районі водій мотоцикла «Хонда», 30-річний львів’янин, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Медики поставили чоловіку діагноз «перелом кістки ноги,  проникаючі рани та садна», – розповіли також в обласному управлінні поліції.

«6 травня близько 13.40 37-річний мешканець Дрогобича, водій мотоцикла «Сузукі», скоїв на вулиці Пасічній у Львові наїзд на пішохода – 26-річного львів’янина, якого з переломами, саднами та забоями було доставлено у лікарню. Правоохоронці закликають водіїв двоколісних транспортних засобів ретельно дотримуватись усіх вимог Правил дорожнього руху і особливо – швидкісного режиму. Бережіть життя та здоров’я своє й інших учасників дорожнього руху», – повідомили також прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів