Четверо дітей-сиріт на Самбірщині отримали власне житло

15:50 19 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

За словами начальника служби Володимира Лиса, житло придбали позбавлених батьківського піклування дітям у рамках реалізації обласної та районної програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2016-2018 роки.

У понеділок, 19 грудня, позбавлені батьківського піклування Юлія, Назарій, Юрій та Анастасія Стефанко отримали ключі та право власності на будинок у селі Чернихів у Самбірському району. Про це повідомив начальника служби у справах дітей Львівської ОДА Володимир Лис.

За його словами, житло придбали у рамках реалізації обласної та районної Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2016-2018 роки. Зокрема з обласного бюджету спрямували кошти у сумі 310 тисяч гривень, з районного – 120 тисяч гривень, а з бюджету Новокалинівської міської ради –120 тисяч гривень.

Будинок загальною площею 69,7 квадратних метрів складається із трьох кімнат, кухні, коридору, веранди, з всіма необхідними меблями, розташований на земельній ділянці для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0, 1236 га. На урочистому освяченні житла були присутні керівники області та району, представники Новокалинівської та Луківської об’єднаних громад та жителі села Чернихів.

Про це повідомили сьогодні, 19 грудня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також запевнили, що в рамках реалізації програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа протягом 2014-2016 років у Самбірському районі придбано житло дев’ятьом дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів