Через ожеледицю на Львівщині застрягають автівки

11:28 26 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Після підсипання дорожнього полотна рух транспорту подекуди вдається відновлювати.

Як повідомили сьогодні, 26 листопада, інформаційній генції «УНН» у прес-службі ДСНС Львівщини, вже більше двадцяти автівок застрягли на автодорогах Львівщини через ожеледицю. Перше повідомлення про це надійшло вчора о 18.18 від водія вантажівки, який зателефонував до рятувальників та повідомив його вантажівка та ще дві фури стоять на трасі «Броди – Тернопіль» біля села Кутище Бродівського району та не можуть виїхати на підйомі через ожеледицю та засніжену дорогу.

Рятувальники одразу передали інформацію до дорожніх служб та ДАІ. Після підсипання Бродівським ДЕД дорожнього полотна о 02.00 відновлено рух автотранспорту.

Ще одне повідомлення від водія вантажівки надійшло о 21.13, чоловік повідомив: він та ще дев’ять вантажних автомобілів стоять на трасі Львів-Кіровоград-Знам’янка біля села Плугів Золочівського району та не можуть виїхати на підйомі через ожеледицю та засніжену дорогу. Це повідомлення рятувальники також передали це дорожнім службам та працівникам ДАІ. Після підсипання Золочівським ДЕД дорожнього полотна о 21.40 відновлено рух автотранспорту.

Уже сьогодні вранці о 06.42 надійшло повідомлення від водія легкового автомобіля про те що він та ще близько 10 автомобілів стоять на перевалі між містом Борислав та селищем міського типу Східниця та не можуть виїхати на підйомі через ожеледицю. Інформацію негайно доведено до дорожніх служб та ДАІ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів