Частині львів’ян доведеться з 15 квітня до 18 травня самотужки гріти собі воду

16:05 8 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 15 квітня в нашому місті розпочнуть щорічні гідравлічні випробування теплових мереж.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 8 квітня, «Щоденному Львову»:

«З 15 квітня ЛМКП «Львівтеплоенерго» розпочинає проведення щорічних гідравлічних випробувань теплових мереж, з метою виявлення дефектів, що підлягають ліквідації під час літнього ремонтного періоду, а також перевірки щільності та механічної міцності трубопроводів та арматури. Зокрема, з 15 до 26 квітня проводитиметься гідравліка теплових мереж від ТЕЦ-1 і ТЦ «Південна» (кот. Кінескоп), а з 15 до 21 квітня – від ТЦ «Північна».

Також з 27 до15 травня відбуватиметься «нульова зупинка» ТЕЦ-1, а з 22 квітня до 8 травня – ТЦ «Північна». У зв’язку з проведенням гідравлічних випробувань, буде припинено подачу гарячої води:

з 15 квітня – від ТЕЦ-1 (І-й, ІІ-й, ІІІ-й тепловивід):

споживачам Сихівського житлового масиву (проспект Червоної Калини й вулиці Морозна, Сихівська, Зубрівська, Монастирського, Довженка, Хуторівка, Чукаріна, Хоткевича, Полуботка, Кавалерідзе, Антоненка-Давидовича, Коломийська, Кос-Анатольського, Трильовського, Вернадського, Антонича, Драгана, Скрипника, Освицька);

споживачам на вулицях Стрийській, Бондарська, Скорини, Гашека, Лазаренка, Сахарова, Куликівській, Єфремова, Гвардійській, Лукаша, Моршинській, Кастелівка, Вітовського, Науковій – Володимира Великого та прилеглих до них вулиць (Рубчака, Тролейбусна, кн.Ольги, Симоненка, Пулюя, Бойчука, Кульпарківська та інші);

споживачам на вулицях Шафарика, Вашингтона, Пасічній, Лисиницькій, Дністровській, Раковського, Липова Алея, Зеленій.

споживачам мікрорайону «Новий Львів» (вулиці Тернопільська, Ярославенка, Мишуги, Тіверська, Панаса Мирного, Запоріжська, Героїв Крут, Литовська, Литвиненка, Угорська, Навроцького, Карбишева, Кам’янецька, Енергетична, Карманського...).

з 15 квітня – від ТЦ «Північна»:

споживачам Шевченківського району на вулицях Грінченка, Чигиринській, Мідній, Мазепи, Миколайчука, Щурата, Леннона, Плуговій, Студинського, Хвильового, Лінкольна, Тичини, Льняна, Іструментальній, Замарстинівській, Панча, Варшавській, Ю. Липи, Підголоско, Плужника, Масарика, Окуневського, Кошиця, Сосюри, Липинського, Джерельна, Сорочинська й проспекті Чорновола.

Подачу гарячої води після проведення гідравлічних випробувань теплових мереж на міцність та щільність і ліквідації, виявлених в процесі випробувань поривів та інших недоліків, буде відновлено:

споживачам Сихівського району – орієнтовно 8 травня, від котельні на вулиці Надійній, 2; 

решті споживачів, приєднаних до ТЕЦ-1 – впродовж трьох днів, з 16 до 18 травня;

споживачам Шевченківського району – впродовж трьох днів, з 9 до 11 травня від ТЦ «Північна». У разі виникнення пошкоджень теплових мереж на окремих вулицях, термін відключення гарячої водопостачання може бути продовжено».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів