Чадний газ відправив до реанімації ще шістьох львів’ян

09:12 2 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: ty.mk.ua

Як повідомили в понеділок у прес-службі облдержадміністрації, у Львові отруїлися чадним газом мешканці вулиць Архипенка й Запольської.

У прес-службі Львівської обласної державної адміністрації повідомили сьогодні, 2 лютого:

«1 лютого об 11:59 на першому поверсі триповерхового житлового будинку на вулиці Архипенка в Галицькому районі Львова, ймовірно, отруїлися чадним газом чотири особи, з них двоє – діти: 1984 року народження, стан – легкий; 1980 року народження, стан середньої важкості; дитина, 2011 року народження, стан середньої важкості; дитина, 2014 року народження (4 місяці), стан легкий. Дорослих було госпіталізовано до реанімаційного відділення Львівської обласної клінічної лікарні, а дітей до реанімаційного відділення Львівської комунальної міської дитячої клінічної лікарні. Працівниками ПАТ «Львівгаз» тимчасово припинено подачу газу до будинку. Причина отруєння встановлюється»;

«2 лютого об 2:07 на першому поверсі триповерхового житлового будинку на вулиці Запольської в Личаківському районі районі Львова, ймовірно, отруїлися чадним газом дві особи: 1966 та 1981 року народження. Потерпілих у стані середньої важкості госпіталізовано до реанімаційного відділення Львівської обласної клінічної лікарні. Працівниками ПАТ «Львівгаз» тимчасово припинено подачу газу до будинку. Причина отруєння встановлюється».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів