Міський голова Львова представив колективу ЛМР свого новопризначеного першого заступника

12:21 31 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: korupciya.com

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, виконувачем обов’язків першого заступника міського голови Львова призначено Віктора Пушкарьова.

У прес-службі міської ради повідомили в середу «Щоденному Львову», що сьогодні, 31 грудня, міський голова Львова Андрій Садовий представив колективу міської ради виконувача обов’язків першого заступника Віктора Пушкарьова. В повідомленні також зазначено:

«Під час представлення мер відзначив, що Віктор Пушкарьов має досвід роботи на кількох керівних посадах, він також керував тисячним колективом. Віктор Пушкарьов з 10 листопада 2014 року був призначений директором департаменту житлового господарства та інфраструктури.

До призначення він працював на кількох керівних посадах. Зокрема, був керівником ЛКП «Залізничнетеплоенерго», заступником директора з автоматизації, обліку і інновацій ЛМКП «Львівтеплоенерго», директором паперово-картонного виробництва бурого потоку та директором, майстром зміни паперової фабрики № 1. За освітою Віктор Пушкарьов – інженер-хімік-технолог, закінчив НТУУ «Київська політехніка». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів