Бюджетникам Львівщини перерахували на зарплату 40,2 млн. гривень

15:50 17 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: golosukraine.com

Упродовж тижня з обласного бюджету, відповідно до зареєстрованих фінансових зобов’язань і замовлень, скеровано в повному обсязі головним розпорядникам коштів 75,5 млн. гривень.

Зокрема, на освіту, медицину та ремонт доріг з обласного бюджету перераховано понад 75 мільйонів гривень. Своєю чергою, освіту профінансовано на суму 14,8 млн. грн, охорону здоров’я – на суму 37,9 млн. грн, соціальний захист та соціальне забезпечення – на суму 2,3 млн. грн, культуру та мистецтво – на суму 1,4 млн. грн, фізичну культуру та спорт – на суму 1,8 млн. грн, будівництво – на суму 0,9 млн. грн, дорожнє господарство – на суму 14,1 млн. гривень.

Натомість на заробітну плату працівникам обласних бюджетних установ спрямовано 40,2 млн. грн., на стипендію учням професійно-технічних навчальних закладів та студентам вищих навчальних закладів І та ІІ рівнів акредитації – 3,7 млн. грн, на оздоровлення та відпочинок дітей, які потребують соціальної уваги та підтримки – 1,7 млн. грн, на надання одноразової грошової допомоги учням з числа дітей – сиріт та дітей, які  залишилися без батьківського піклування після закінчення ними навчального закладу – 0,1 млн. грн, на оплату комунальних послуг та енергоносіїв – 1,8 млн. грн, на медикаменти – 5,0 млн. грн, на продукти харчування – 2,5 млн. грн., на проведення робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утримання автомобільних доріг – 14,1 млн. грн. Про це повідомили сьогодні, 17 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів