Бюджетникам Львівщини перерахували на зарплату 23,2 млн. гривень

12:00 24 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: siver.com.ua

Освіту області профінансовано на суму 5,2 млн. грн., охорону здоров’я – на 28,3 млн. грн, культуру та мистецтво – на 2,3 млн. грн,

Із бюджету Львівської області, відповідно до зареєстрованих фінансових зобов’язань і замовлень головних розпорядників коштів, упродовж тижня в повному обсязі спрямовано 41,2 мільйона гривень. Зокрема, освіту профінансовано на суму 5,2 млн. грн, охорону здоров’я – на суму 28,3 млн. грн, соціальний захист та соціальне забезпечення – на суму 2,7 млн. грн, культуру та мистецтво – на суму 2,3 млн. грн, фізичну культуру та спорт – на суму 0,7 млн. грн, будівництво – на суму 0,5 млн. грн, інші видатки – на суму 1,5 млн. гривень.

Натомість на заробітну плату працівникам обласних бюджетних установ скеровано 23,2 млн. грн, на стипендію учням професійно-технічних навчальних закладів та студентам вищих навчальних закладів І та ІІ рівнів акредитації – 1,4 млн. грн, на оздоровлення та відпочинок дітей, які потребують соціальної уваги та підтримки – 2,2 млн. грн, на оплату комунальних послуг та енергоносіїв – 1,8 млн. грн, медикаментів – 4,3 млн. грн, продуктів харчування – 0,5 млн. грн, канцелярських та господарських товарів, послуг з обслуговування та ремонту обладнання – 1,4 млн. грн; на придбання автомобіля швидкої медичної допомоги – 1,0 млн. грн, на інші видатки – 5,4 млн. грн, що дасть можливість не допустити заборгованості із зазначених видатків.

Про це повідомили сьогодні, 24 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів