Бюджет Львівщини «схуд» за тиждень на 172,7 млн. гривень

16:45 15 листопада 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: pon.org.ua

ОДА перерахувала впродовж тижня на потреби Львівщини 172,7 млн. гривень.

Про це повідомили в п’ятницю, 15 листопада, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли, що традиційно, крім видатків на поточне утримання бюджетних установ, з обласного бюджету спрямували кошти на будівництво об'єктів соціально-економічного та житлово-комунального призначення в сумі 6,7 млн. гривень. Натомість на реалізацію проектів місцевого розвитку спрямували 5,8 млн. гривень.

На ремонт та утримання автомобільних доріг були спрямовані 4,5 млн. гривень, на облаштування спортивних майданчиків зі штучним покриттям – 4,2 млн. гривень, на придбання обладнання та капітальні ремонти в освіті – 2,8 млн. гривень, на охорону навколишнього природнього середовища – 2,1 млн. гривень, на підтримку та розвиток агропромислового виробництва – 2,1 млн. гривень, на ремонт, модернізацію та заміну ліфтів в охороні здоров'я – два мільйони гривень.

На будівництво та реконструкцію мереж водопостачання скерували два мільйони гривень, на придбання спеціалізованого автомобіля для використання при виконанні завдань у складі ООС у східних областях України та протидії проявам терористичного характеру на території Львівської області – 1,5 млн. гривень, на нагородження стипендіями кращих студентів вищих навчальних закладів – 1,2 млн. гривень.

На будівництво та реконструкцію вуличного освітлення скерували 0,8 млн. гривень, на придбання медичного обладнання – 0,8 млн. гривень, на співфінансування проєкту «Велокарпатія: розвиток інфраструктури для велотуризму на Львівщині» – 0,6 млн. гривень, на придбання житла для учасників АТО – 0,6 млн. гривень, на придбання серверів для забезпечення геоінформаційної системи містобудівного кадастру – 0,5 млн гривень.

Як інформував «Щоденний Львів», у міськраді передбачили на ремонти в школах мільйон гривень.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів