Шкоду від буревію в Самборі ліквідовують 250 людей та 46 одиниць техніки

16:26 25 вересня 2013 р.

Упродовж 25 вересня триває ліквідація наслідків надзвичайної ситуації, яка виникла 23 вересня унаслідок проходження атмосферного фронту на території Самбірського району та м. Самбора.

За інформацією департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА, основні зусилля зосереджено на завершенні обстеження постраждалих житлових будинків комунальної та приватної власності, об’єктів бюджетної сфери і приватного бізнесу для оцінки збитків, завданих стихією; завершенні робіт з відновлення мереж електрозв’язку; вивезенні розпилених повалених дерев з доріг та вулиць у населених пунктах та відновленні елементів дорожньої інфраструктури (знаків тощо); відновленні пошкоджених дахів та вікон житлових будинків і будівель підприємств, установ та організацій.

Також до Самбора доставляють будівельні матеріали, надані з регіонального резерву матеріально-технічних ресурсів та - згідно з рішенням керівництва ВАТ „Івано-Франківськцемент”.

Станом на 10.00 годину 25 вересня без електропостачання були 2 господарських об’єкти у м. Самборі; припинено навчальний процес у Самбірському професійно-технічному училищі-інтернаті професійної реабілітації учнів-інвалідів (на період проведення відновлювальних робіт).

До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації 25 вересня залучено 247 осіб та 46 одиниць техніки (187 осіб та 33 одиниця техніки у м. Самборі та 20 осіб і 3 одиниці техніки на території Самбірського району), з них від ДСНС України 87 осіб та 21 одиниця техніки та від комунальних підприємств 69 осіб та 6 одиниць техніки.

Нагадаємо відтак, що 23 вересня буревій повалив Самборі десятки дерев і зірвав дахи з десятків буднків. Повідомлялося також, що збитки від від стихійного лиха перевищили в цьому місті мільйон гривень.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів