Будівлю Львівської міськради оточили силовики (відео, оновлено)

10:52 9 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

По периметру площі Ринок перебувають кількасот правоохоронців.

«Велика кількість поліції оточила будівлю Львівської міської ради», – повідомила сьогодні, 9 червня, кореспондент «Телеканалу «112 Україна». – Під будівлею міської ради перебуває кількасот правоохоронців по периметру площі Ринок, перед Ратушею розташовані автобуси з патрульними. ше присутність вони аргументують тим, що намагаються запобігти можливі провокації сьогодні. Сьогодні відбудеться чергова сесія міської ради. Перед радою також зібрався мітинг захисників тварин. Зібралося кілька десятків людей, але пов'язано це з правоохоронцями, поки невідомо».

Про це повідомили сьогодні, 9 червня, на «Телеканалі «112 Україна». Тележурналісти повідомили також:

«Сьогодні, 9 червня, розпочнеться сесія  Львівської міської ради, очікується звіт Андрія Садового щодо ситуації на Грибовицькому сміттєзвалищі. У прес-службі ЛМР зазначили, що на сьогодні були кілька заявок на проведення пікетів під мерією. Саме для забезпечення громадського порядку у центрі Львова стоїть поліція та нацгвардійці. На вході до приміщення Львівської міськради правоохоронці поставили турнікети.

Як стало відомо «Телевізійній службі новин» каналу «1+1», депутати планують висловити недовіру меру міста Андрію Садовому, а також ініціювати його відставку. Депутат Ігор Телішевський зазначив, що такої охорони Ратуші не було за всі роки незалежності України».

Про це повідомили сьогодні, 9 червня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів