Борислав і Східниця на Львівщині досі позбавлені централізованого водопостачання

11:25 16 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

У департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА повідомили в суботу: «Зі 16 квітня, до відновлення електропостачання водозабору «Рибник», підвіз питної води для населення планується проводити за графіком».

14 травня о 17:00 ПАТ «Львівобленерго» припинило подачу електроенергії на насосній станції «Рибник» КП «Бориславводоканал» у зв’язку із заборгованістю за спожиту електроенергію в розмірі 302 тисяч грн. внаслідок чого тимчасово припинено централізоване водопостачання абонентів міста Борислава (близько 13 000 споживачів) та селища Східниця (близько 2 500 споживачів) Бориславської міської ради. До кінця доби 15 травня забезпечення абонентів водою здійснювалося з локальних водозаборів та за рахунок накопичених резервів.

Зі 16 квітня, до відновлення електропостачання водозабору «Рибник», підвіз питної води для населення планується проводити за графіком. Вирішується питання щодо погашення заборгованості та відновлення енергопостачання водозабору.

Про це повідомили сьогодні, 16 травня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів