Боларди на вулиці Берниди у Львові пошкодив наряд міліції Державної служби охорони

10:30 5 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lvivpost.net

Про це повідомили у вівторок прес-служба міської ради й відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС.

Як повідомила сьогодні, 5 серпня, «Щоденному Львову» прес-служба міської ради, близько 2.45 уночі машина державної служби охорони на великій швидкості в’їхала в систему управління болардами на вулиці Беринди, яка, відтак, зазнала значних ушкоджень. Зараз фахівці встановлюють те, чи працюють механізми всередині системи.

Радник міського голови з питань розвитку велоінфраструктури Олег Шмід розповів із цього приводу: «Вся система управління на вул П.Беринди сильно пошкоджена. Впав стовп, тому не відомо, чи робочі механізми всередині системи, чи також зазнали пошкоджень. ДТП трапилось близько 2.45 год вночі. На місце одразу приїхали працівники ДАІ, складено протокол. ДТП здійснила машина державної служби охорони».

Натомість відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС розповідає про це так:

«5 серпня 2014 року у м. Львові працівники наряду міліції Управління Державної служби охорони при ГУМВС України у Львівській області, які перебували на службі в форменому одязі з табельною вогнепальною зброєю, слідували на службовому автомобілі «Хюндай Туксон» за сигналом «Тривога», що надійшов із магазину на Проспекті Свободи. О 02.45 згаданий службовий автомобіль, з відповідними логотипами Державної служби охорони на бокових поверхнях, намагаючись якнайшвидше прибути на місце спрацювання сигналізації, на перехресті вулиць Беринди та Театральної в’їхав систему управління болардами.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди система керування болардами та службовий автомобіль зазнали технічних пошкоджень. На місце події виїжджали представники УДСО при ГУМВС України у Львівській області, співробітники Державтоінспекції ГУМВС України у Львівській області. Наразі триває перевірка обставин ДТП».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів