Блокпости українських силовиків під Бахмуткою забезпечили продовольством і водою, – ЗМІ

22:15 19 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Олег Куцький/УНІАН

У секторі «А» повідомили в неділю про ситуацію в зоні бойових дій на Луганщині: «Проведено зачистку району, а також знищено той блокпост терористів, який вони намагалися виставити».

«У неділю в районі Бахмутки (Луганська обл.) бойовики намагалися встановити блокпост», – повідомили у секторі «А» інтернет-виданню «Українська правда». У секторі наголосили, що намагалися домовитися з бойовиками в рамках перемир'я про безперешкодне транспортування продовольства і евакуацію поранених, але вони не увінчалися успіхом.  Обстріли продовжились.

«У неділю в тому районі бойовики влаштували засідку для наших колон з продовольством, водою. Вони навіть намагалися виставити свій блокпост», – повідомили в секторі «А». Ввечері бойовики використовували проти сил АТО танк.

«В результаті було проведено зачистку району, а також знищений той блокпост терористів, який вони намагалися виставити», – додали в секторі «А».

Після зачистки району вдалося забезпечити блокпости сил АТО продовольством і водою на тривалий час і евакуювати поранених. Кількість евакуйованих поранених та втрати під час боїв за неділю, у секторі не наводять.

Про це повідомляється у неділю на сайті інтернет-виданню «Українська правда».

Як інформував «Щоденний Львів», голова Громадянської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов повідомив у неділю з Луганської області: «Бійці 80-ї аеромобільної бригади, яка там дислокується, повідомили, що оточеним не вистачає їжі та води, а інформація про підкріплення не відповідає дійсності».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів