Біля пам’ятника королю Данилу у Львові зібрали 10 828 грн на теплий одяг для воїнів лише за три години (відео)

18:30 5 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Мар’яни Пристай в інтернет-мережі «Facebook»

Окрім того, майже 2 000 грн, котрі волонтери зібрали як подяку від львів’ян за частування закарпатським бограчем, буде витрачено на тепловізор.


Відео: «nrans1960»

Активісти ГО «Допоможи фронту» 4 жовтня у Львові біля пам’ятника королю Данилу за три години зібрали понад 10 тис грн. на потреби української армії. Гроші будуть витрачені на тепла речі для солдатів. Окрім того, майже 2 000 грн, котрі волонтери зібрали як подяку від львів’ян за частування закарпатським бограчем, буде витрачено на тепловізор.

«Дякуємо всім гарним і світлим людям, які прийшли сьогодні до короля Данила. Кошти, виручені за бограч, підуть на закупівлю тепловізора. Дякуємо всім благодійникам, що принесли необхідні речі та кошти для солдатів», – написала на своїй сторінці у «Facebook» одна із волонтерок громадської організації «Допоможи фронту» Мар’яна Пристай.

У своєму пості вона зазначила, що 4 жовтня за період акції біля пам’ятника королю Данилу скринька пожертв на потреби ЗСУ була заповнена на 10 828 грн та €20, які буде витрачено на закупівлю зимової амуніції воїнам. Про це повідомило сьогодні, 5 жовтня, інтернет-видання «Zaxid.net».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів