Біля пам’ятника королю Данилу у Львові частують «чихіртмою» і збирають допомогу бійцям (відео)

13:27 6 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Львівського кульїнарного клюбу «Zdorowja I Spoki'j» в інтернет-мережі «Facebook»

Учасники «Львівського кульїнарного клюбу «Zdorowja I Spoki'j» повідомили в соціальній інтернет-мережі: «Прийди, скуштуй та підтримай! Допоможи фронту! Не забуваймо про своїх – війна ще не скінчилась, перемога попереду».

Учасники «Львівського кульїнарного клюбу «Zdorowja I Spoki'j» повідомили також у соціальній інтернет-мережі:

«У суботу, 6 червня, у Львові на площі Галицькій біля Короля Данила відбудеться волонтерська збірка, організована ініціативою «Допоможи фронту». З 14.00 на підтримку акції учасники «Львівського кульїнарного клюбу «Zdorowja I Spoki'j» влаштовують доброчинне частування грузинською «чихіртмою» з хлібом «шоті».

Це точно буде смачно, перевірено КК! Апетит – от що нам ніколи не зрадить і підтримає в тривожний час! Поспішайте, казан не безкінечний!

Галицькі господиньки! Хто має можливість, час і бажання долучитися – приносьте домашні солодкі смаколики. Будемо раді вашій допомозі.

Зібрані кошти будуть передані волонтерам для придбання спорядження для бійців визвольної війни. Не змарнуйте шансу поїсти на свіжому повітрі, підтримати одне-одного бадьорим спілкуванням і допомогти нашим хлопцям на фронті.

З 13.00 по 19.00 волонтери з ДФ збиратимуть вкрай необхідні у війську речі та кошти на їх придбання. Достойно і з користю, назло ворогу – частуймося і допомагаймо!».

Про це повідомили на сторінці «Львівського кульїнарного клюбу «Zdorowja I Spoki'j» в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів