Білорус заснув у Львові на зовнішньому підвіконні готелю

13:48 16 вересня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: karpaty.rocks

22-річний громадянин Білорусі заснув на підвіконні на сьомому поверсі готелю на вулиці Науковій у Львові.

Про це розповіли в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також поінформували, що патрульні Ольга Заячківська та Андрій Шушпанов отримали ввечері в суботу повідомлення від чоловік з будинку навпроти готелю на вулиці Науковій, що на зовнішньому підвіконні на його останньому поверсі сидить невідомий зі заплющеними очима, звісивши ноги через вікно.

«Патрульні не гаючи часу приїхали на місце й піднялися сходами з працівником готелю на сьомому поверсі. Наприкінці коридору побачили у вікні силует чоловіка й, не створюючи шуму, підійшли до вікна та різко витягнули його», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

«22-річний громадянин Білорусі не зрозумів, що трапилося. З’ясувалося, що посварившись із дівчиною й перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, він не хотів йти до номеру, і вирішив провітритися та й заснув на вікні», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Патрульні провели молодого чоловіка до номеру, поспілкувалися з дівчиною, переконалися у тому, що все гаразд і попрощалися», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів