128-й бригаді створено на Львівщині належні умови, – Міноборони

20:24 3 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: depo.ua

У міністерстві оборони України відреагували на, як сказано в його сьогоднішньому повідомленні, «появу у мережі Інтернеті негативної інформації умови розміщення 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади на Міжнародному центрі миротворчості та безпеки».

«Особовому складу 128 огпбр (окремої гвардійської гірсько-піхотної бригади зі Закарпаття. – «ЩЛ») створено на Яворівщині належні побутові умови відповідно до вимог санітарних норм», – запевнили сьогодні, 3 грудня, в міністерстві оборони України, де також стверджують:

«У зв’язку з появою у мережі Інтернеті негативної інформації щодо умов розміщення 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади на Міжнародному центрі миротворчості та безпеки, прес-служба Генерального штабу Збройних Сил України повідомляє: з 10 листопада 2015 року підрозділи бригади почали прибувати до Міжнародного центру миротворчості та безпеки на Львівщині для відновлення боєздатності. В цей період в районі виведення бригади склалися складні погодні умови, що призвело до підняття рівня ґрунтових вод в місці розташування табору бригади та ускладнило умови перебування підрозділів.

Разом з тим, для вирішення ситуації підрозділами бригади були проведені роботи по прокладенню дренажної канави, від палаток відведено воду та відповідно до вимог санітарних норм облаштовано належні побутові умови для особового складу. Також підрозділами отримані матеріальні ресурси, що дозволили покращити умови перебування на полігоні: зокрема 500 кубометрів піску, 300 кубометрів щебеню, 170 кубометрів дошки, 100 вогнегасників.

Бригада забезпечена новими палатками українського виробництва, а також повністю забезпечується дровами для опалення. Окрім того, організовані пересувні бані та пральний комбінат. Вищезазначені заходи дозволили значно покращити умови перебування особового складу в таборі. Військовослужбовці мають можливість нормально відпочити після занять та бойової підготовки».

Про це повідомили сьогодні, 3 грудня, в прес-службі міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів