Механіка-водія БМП 24-ї окремої Залізної механізованої бригади зі Львівщини відпустили додому одружитися

17:58 8 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «Сегодня»

У місті Яворів, де дислокується його військова частина, пройшло перше «воєнне» весілля.

У місті Яворів Львівської області, де дислокується 24-та окрема механізована Залізна бригада, пройшло перше «воєнне» весілля. 24-річний механік, водій БМП Роман Гдуля одружився на землячці Ганні Дацко. Військове керівництво спеціально дало бійцеві 10-денну відпустку, щоб він одружився.

«Роман – контрактник Збройних сил України, який вже сім років свого життя віддав армії. Зараз він служить механіком-водієм БМП першого батальйону 24-ї бригади. Він пішов воювати в АТО ще в березні цього року, хоча весілля планувалася давно. Воював під Лисичанськом, побачив багато жахів війни. З дівчиною Анею зустрічався більше двох років. Також він вчиться заочно в одному з вищих навчальних закладів», – розповів один з гостей на весіллі – житель Яворова Іван Вербенець.

За його словами, на весіллі, як ніколи, піднімали багато тостів на мир і спокій в Україні. Замість салюту запустили китайські ліхтарики формі серця.

І, звичайно ж, все гості не упускали момент привітати момент вигуками «Слава Україні!». Коли молодята пішою процесією рухалися з церкви в ресторан, музиканти супроводжували їх, граючи марш українських козаків.

Про це розповіла сьогодні, 8 вересня, журналіст газети «Сегодня» Тетяна Самотій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів